Naiste 12,5 km ühisstardiga sõidus triumfeeris prantslanna Julian Braisaz-Bouchet. Ta edestas finišis 15,3 sekundiga norralannat Tiril Eckhoffi ja 34,9 sekundiga tema kaasmaalast Marte Olsbu Röiselandi.

Prantslanna kerkis võiduheitlusesse kolmandas lasketiirus, mille eel kaotas ta liidritele ligi pooleteise minutiga. Kolmandas tiirus suutis ta aga konkurentide eksimused ära kasutada, lastes ise ainsana nulliga ning kerkis liidriks.

Suusarajal konkurendid maha raputanud Braisaz-Bouchet eksis küll korra ka viimases tiirus (kokku neli trahvi), kuid puhtalt ei suutnud lasta ka konkurendid. Nii võttis Braisaz-Bouchet karjääri esimese olümpiakulla.

Olümpialt oli tal varem ette näidata teatevõistluse pronks Pyeongchangist.

Meeste 15 km ühisstardiga sõidus ei olnud vastast norralasele Johannes Thingnes Böle, kes võitis Pekingist juba neljanda kulla ja viienda medali.

Neljal trahviringil käinud Bö edestas kaks möödalasku teinud rootslast Martin Ponsiluomat 40,3 sekundiga ning kaasmaalast Vetle Sjaastad Christianseni (3 trahvi) minuti ja 12,5 sekundiga. Esimesena jäi medalita Pekingist kaks kulda võitnud prantslane Quentin Fillon Maillet (5; +1.25,6).