Sildaru kogus avavooruga 80,25 punkti, mis andis kuuenda koha. Teise sõiduga parandas ta tulemust - 87,00 punkti - ja kerkis neljandaks. Kolmandal kohal olnud kanadalannast Rachael Karkerist lahutas teda vaid 0,75 punkti. Viimases voorus ei suutnud aga kumbki oma tulemust parandada (Sildaru teenis 85,00; Karker 38,00 punkti), mis tähendas, et pronksi pälvis Karker ja Sildaru leppis neljanda kohaga.

Olümpiavõitjaks krooniti Hiinat esindav Eileen Gu, kes korraldas jõudemonstratsiooni. Juba avavoorus 93,25 punkti kogunud Gu teenis teises teenis koguni 95,25 silma. Pyeongchangis rennisõidus võidutsenud Cassie Sharpe (Kanada) oli samuti suurepärases hoos, kuid 90,75-st punktist jäi Gu vastu ikkagi väheks.

18-aastasele Gu'le oli see Pekingis juba kolmandaks medaliks. Big Airis võitis ta samuti kulla, pargisõidus teenis ta hõbeda.

Esikuuikusse mahtusid veel hiinlanna Fangui Li (86,50 punkti) ja ameeriklanna Hanna Faulhaber (85,25 p).

ENNE VÕISTLUST:

Tänases kvalifikatsioonis sai Sildaru 87,50 punktiga kolmanda koha. Sildaru tegi vaid ühe katse ja sellest finaalikoha kindlustamiseks piisas. Teist korda ta renni ei tulnud, et finaaliks energiat säästa.

Kvalifikatsioonis näitas parimat kava Hiina koondise liider Eileen Gu, kes on Pekingist võitnud Big Airi hüpete kulla ja pargisõidu hõbeda. Gu sai esimese sõidu eest 93,75 punkti ja teise sõidu eest koguni 95,50 punkti. Sildaru ette mahtus ka 89,50 punkti kogunud kanadalanna Rachael Karker.

Kvalifikatsioonis osalenud 20-st sportlasest pääsesid finaali 12. Finaalis on kavas kolm katset, arvesse läheb neist parim.