Shiffrin oli kiirlaskumise järel viiendal kohal ja tugeva slaalomisõitjana olid tal head medalivõimalused. Slaalomis eksis ta aga juba raja esimesel kolmandikul ja pidi katkestama.

Võistluse jättis 26-aastane ameeriklanna pooleli ka suurslaalomis ja slaalomis. Kiirlaskumises sai Shiffrin 18. ja ülisuurslaalomis 9. koha. Varasematest olümpiatest on tal ette näidata kaks kulda ja üks hõbe.

Täna kahe laskumise peale kiireim olnud 28-aastane Gisin võitis alpi kahevõistluse ka neli aastat tagasi PyeongChangi olümpial.

Ta edestas teist Šveitsi mäesuusatajat Wendy Holdenefri 1,05 sekundiga. Pronksmedali võitis itaallanna Federica Brignone (+1,85).

Esimesena jäi medalilt välja Ester Ledecka (Tšehhi, +2,65), kes jahtis teist olümpiat järjest ainulaadset duublit. PyeongChangis võitis ta nii lumelauasõidu paralleelsuurslaalomi kui ka mäesuusatamise ülisuurslaalomi.

Pekingis tuli lumelauas taas kuldmedal, aga mäesuusatamises Ledecka seekord nii suurt edu ei saavutanud. Lisaks alpi kahevõistluse neljandale kohale sai ta ülisuurslaalomis viienda koha.