Salzburgi jaoks sai kohtumine õnnetu alguse, kui juba 12 minutil pidi Noah Okafor vigastuse tõttu väljakult lahkuma. Vahetusest sekkunud Chikwubuike Adamul ei läinud aga mängu sisse elamisega kaua ning 21. minutil viis ta kodumeeskonna 1:0 juhtima.

Pikalt viigiväravat taga ajanud Bayern jõudis lõpuks sihile alles normaalaja viimasel minutil, kui Kingsley Coman madala löögiga Salzburgi fännide südamed murdis.

Teises kohtumises alustas Milano Inter teist poolaega äärmiselt tarmukalt ning Liverpoolil oli kohati isegi tükk tegemist, et palli vastaste poolele toimetada.

Pärast 75. minutit muutus aga kõik kardinaalselt. Esmalt viis Roberto Firmino ülimalt täpse pealöögiga külalised juhtima ning kõigest mõni minut hiljem põrkas pall õnnelikult Mohamed Salah jalale, kes selle veel õnnelikuma puutega läbi Škriniari jalgade väravasse saatis, vormistades lõppseisuks 2:0.

Mõlemad kaheksandikfinaali korduskohtumised peetakse 8. märtsil.

Teised kaheksandikfinaalpaarid:

Sporting - Manchester City (avamäng 0:5)
PSG - Madridi Real (avamäng 1:0)
Benfica - Amsterdami Ajax
Chelsea - Lille
Madridi Atletico - Manchester United
Villareal - Juventus

Enne kohtumist:

Milano Inter võõrustab 2019. aasta Meistrite Liiga võitjat FC Liverpooli.

Inter jõudis 16 parema sekka läbi D-alagrupi, kus saadi Madridi Reali järel ja Tiraspoli Šeriffi ning Donetski Šahtari ees teine koht. Liverpool oli üks kolmest tiimist, mis läbis alagrupiturniiri täiseduga, võites alagrupi Madridi Atletico, FC Porto ja AC Milani ees.

Teises õhtuses vastasseisus lähevad kokku Red Bull Salzburg ja Müncheni Bayern.

Salzburg sai G-alagrupis teise koha Lille'i järel, edestades Sevillat ja VfL Wolfsburgi. Sarnaselt Liverpoolile läbis Bayern alagrupi puhaste paberitega, saades kahel korral jagu nii Benficast, Barcelonast kui ka Kiievi Dünamost.