Külm kasutas kahe lasketiiru peale ühte varupadrunit ning näitas oma vahetuses kokku kolmandat laskekiirust.

„Lähen teen iga päev oma parima,” tõdes Külm alustuseks. „Iga võistlusega on läinud seisund paremaks. Minul on alati nii olnud, et paremaks saamiseks on vaja tugevaid lahtisõite. Kindlasti ei ole see veel minu hea vorm. Kangus on endiselt kehas. Kui siit koju läheme, siis puhkame paar päeva ning taastumine. Võib olla on seejärel mere tasemel lihtsam võistelda,” lisas Külm, kes pidi Pekingi olümpiamängude alguses viibima ka karantiinihotellis.

Külm tõdes, et loodetavasti läheb vorm veel paremaks ja tipp saabub kodusel Otepää MK-etapil. „Unistada ju võib,” sõnas ta.

„Viie palli süsteemis oli minu olümpia selline neli. Andsin igal võistlusel oma maksimumi ja parima. Pärast individuaaldistantsi on laskmine ka paremaks läinud. Teatesõidu lamadestiiru ühest möödalasust on kahju, kuid püsti oli küll nii, et vaatad sihikust läbi ja ei ole varianti ka mööda lasta. Nii hästi seisis. Nagu paku peal,” rääkis Külm oma esitustest olümpiamängudel. „Ei ole mõtet midagi põdeda. Võtan siit positiivse kaasa, positiivse tunde. Halvad asjad unustame ära. Analüüsime ära ja seejärel on need unustatud.”