Regina Oja läbis lamadestiiru ühe ja püstitiiru kolme varupadruniga ning andis avavahetuse üle 16. kohal (+54,5). Esimese vahetuse järel juhtis Saksamaa Rootsi (+0,5) ja Itaalia (+1,5) ees. Venemaa oli seitsmes (+16,9).

Tuuli Tomingas läbis lamadestiiru kahe varupadruniga, kuid püstitiirus tuli minna kahele trahviringile, mis kukutas Eesti viimaseks ehk 19-ndaks. Šveitsi naine oli juba avavahetuses terviserikke tõttu katkestanud. Oma vahetuse lõpuks oli Tomingas ühest konkurendist mööda saanud ning andis vahetuse Susan Külmale üle 17. kohal (+3.11,9). Juhtis Venemaa Itaalia (+10,7) ja Rootsi (+27,0) ees, Saksamaa oli neljas (+45,9).

Külm tegi kogu kolmanda vahetuse peale kiiruselt kolmanda laskmise, kasutades ühte varupadrunit vaid lamadestiirus, ning saatis meie ankrunaise Johanna Talihärma 12. kohal (+3.15,5). Juhtis Rootsi Itaalia (+7,4) ja Venemaa (+13,5) ees.

Talihärm põrus aga lamadestiirus totaalselt, minnes tervelt kolmele trahviringile ning peagi sai liider ta rajal kätte, mis tähendas, et Eestil tuli rajalt maha astuda.

Lõppseis: