Reedel 18-aastaseks saav Su teenis kahe parema hüppe kokkuvõttes 182,50 punkti, Röislandi summaks jäi 171,75, Parrotil 170,25.

Pargisõidus oli Su võitnud hõbemedali. Erinevalt oma poodiumikaaslastest pole tal X-Mängudelt veel ühtegi medalit. Parrot on kuuekordne X-Mängude võitja (5 kulda Big Airis), Röislandil on X-Mängudelt viis medalit, sealhulgas 2021. aasta Big Airi pronks.

Neli aastat tagasi toimunud Pyeongchangi olümpia lõppes Röislandile õnnetult, kui ta kukkus raskelt enne pargisõidu finaali treeningul ning viidi areenilt minema kanderaamil.

"See teeb selle eriti eriliseks. Pyeongchangis juhtunu oli mu elu halvim kukkumine. Vaatasin finaali haiglast ning mu süda oli murtud. Seda erilisem oli tagasi olümpiale tulla ja kõikide nende närvidega võidelda," ütles Röisland.

Ebaõnn tabas Röislandi ka Pekingis, kus ta kuulutati koroonaviirusega nakatunud treeneri lähikontaktseks ning pidi olümpiakülas liikuma ja trennis käima erireeglite alusel.

Naiste lumelaua Big Air hüpetes võidutses austerlannast tiitlikaitsja Anna Gasser (185,50 punkti). Hõbeda viib Uus-Meremaale Pekingi pargisõidu võitja Zoi Sadowski Synnott (177 p), pronksi Jaapanisse Kokomo Murase (171,50).