Juhtum ulatub tagasi juba 2019. aastasse, kuid jõudis esimest korda meediasse alles möödunud nädalavahetusel. Anonüümseks jäävat mängijat kahtlustati oma tüdruksõbra ründamises ja talle ahistavate sõnumite saatmises. The Suni andmetel on mängija palganud advokaadid ning maksnud talle asja kinni mätsimiseks viiekohalise summa.

Politsei kinnitas, et kutsus mängija ülekuulamisele, kuid mingeid muid protseduure ei järgnenud, kuna osapooled jõudsid ise kohtuvälisele lahendusele. Kõnealune jalgpallur pole oma süüdistajaga enam suhtes.

Sotsiaalmeedias hakkasid kiiresti levima kuulujutud, et anonüümse mängija näol on tegu Manchester Unitedi väravavahi Dean Hendersoniga, kes lükkab Instagrami postitatud avalduses sellised väited ümber.

"Uskumatu, et ma pean seda tegema, kuid ma tahaksin võtta sõna kuulujuttude teemal, mis viimasel paaril päeval on ringlema läinud. Maailmas on mõned kurvad inimesed, kes on minu nime sidunud nende sobimatute, haiget tegevate ja täielikult valede uudistega. Mul on perekond, keda see kõik mõjutab, seega ma tahtsin need kuuldused kummutada ja eluga edasi minna," kirjutas Henderson.