Hiinat esindav Gu, kes Big Airi hüpetes võitis kuldmedali, teenis pargisõidu finaalis esimese laskumise eest 69,90 punkti, mis andis Sildaru (82,06) ja prantslanna Tess Ledeux' (72,91) järel kolmanda koha. Teisel laskumisel Gu kukkus, kolmandal tegi aga hõbemedali väärilise soorituse (86,23).

"Mu ema tunneb mind väga hästi ning teab, kuidas mu aju pinge all töötab. Olen teinud palju tööd, lugenud palju psühholoogia-raamatuid, teinud uurimustööd, kuidas mu aju pingega toime tuleb. Ning nüüd ma tean, et suudan pinge all hästi esineda," rääkis Gu.

"Ma arvan, et olin pärast Big Airi natuke vaimselt väsinud. Esimeses ja teises sõidus ei olnud ma veel täielikult tsoonis. Peas ei olnud veel kõik korras. Ning mu ema nägi seda. Rääkisin temaga peale esimest sõitu. Ta ütles: "Kujuta ette, et teine sõit on tegelikult su kolmas, tee nii, nagu sul rohkem võimalusi ei tulekski." Ma üritasin, aga mu kujutlusvõime pole ilmselt nii hea."

"Seega kõik jäi kolmanda sõidu peale ning ma sain hakkama – sellepärast olen enda üle väga uhke."

"See pole enam saladus – võin öelda, et kolmanda sõidu trikid olid mul tegelikult plaanis juba esimeses sõidus. Aga asjad ei läinud kahel esimesel katsel nii, nagu plaanis oli," lisas Gu.

"Kolm medalit on alati olnud mu suurim eesmärk. Tean, et olen selleks võimeline. Seega tahtsin kõigest väest poodiumile tulla. Kui ma [viimasel hüppel] maandusin, tundsin suurt kergendust ja olin väga õnnelik."

Kuldmedalist, mille noppis teise sõiduga šveitslanna Mathilde Gremaud, jäi Gud lahutama vaid 0,3 punkti.

"Loomulikult olen ma võitlushimuline. Seega need 0,3 punkti... Pean selle üle mõtlema. Aga kõik on hästi, ma olen rahul," sõnas Gu.