Norra neliku järel said teise koha prantslased (Fabien Claude, Emilien Jacquelin, Simon Desthieux, Quentin Fillon Maillet; 0+9; +27,4) ning kolmanda kohaga pidid leppima venelased (Said Karimulla Halili, Aleksandr Loginov, Maksim Tsvetkov, Eduard Latõpov; 2+6; +45,3). Kusjuures Latõpovi edu jälitajate ees oli veel enne viimast lasketiiru 59,3 sekundit, siis eksis ta aga esimesel neljal lasul ja pidi minema koguni kahele trahviringile.

Võistluse 15. kohal lõpetanud Eestit ähvardas vahepeal tõsine oht, et liidrid jõuavad neile ringiga järele, sest Rene Zahkna (1+3; +1.44,9) ja Kristo Siimeri (2+9; +4.38,8) vahetuste järel längeti viimasele kohale. Kalev Ermitsal õnnestus aga meeskond 17. positsioonile tõsta (2+11; +5.20,2) ning tänu Raido Ränkeli kiirele suusasõidule lõpetati viimaks 15. kohal (2+12; +6.13,4).

Blogi:


Enne võistlust:

Sel hooajal MK-sarjas toimunud neljast teatesõidust on koguni kolmel võidutsenud Norra meeskond ning vaid korra suutis nende hegemooniat rikkuda Venemaa. Lisaks eelmainitud tiimidele lähevad kindlasti medalilootustega starti ka Prantsusmaa, Rootsi ning Saksamaa.

Võistlusel osaleb Eesti nelik koosseisus: Rene Zahkna, Raido Ränkel, Kalev Ermits ja Kristo Siimer. Eesmärgiks võiks olla selle hooaja parima tulemuse ehk 13. koha ületamine.