Teise sõidu järel oli tal kirjas 73,11 punkti. Kolmas sõit õnnestus tal pealtnäha kenasti, ta lõpetas selle pika ja efektse kahekordse saltoga. „Jumal küll, see oli täiesti haige!” õnnitles teda esimesena Hiinat esindav Eileen Gu.

Seejärel ootasid Killi, Gu ja võidunaine Mathilde Gremaud pingsalt, kui palju punkte kohtunikud annavad. Ka Kanal2 kommentaatorid olid üsna kindlad, et siit tulevad suured punktid.

Kui ekraanile ilmus 71,83, mis andis lõpuks alles kuuenda koha, oli norralanna täiesti pettunud. Sildaru asemel poodiumile tõusmiseks oleks vaja läinud 82,07.

„Ootasin, et tulen kolmandaks,” tunnistas Killi NRK-le. „Kui tulemust nägin, oli mul väga raske olla, tahtsin sealt vaid kiiresti välja pääseda.”

Gu märkis, et Killi sõit avaldas talle tõesti muljet. „Pargisõidus on tähtis stabiilsus, kui teed vea haardel või maandumisel, siis saad karistada,” lisas Gu samas.

Pärast võistlust kiirustas Killi olümpiakülasse, et sõit üle vaadata. „Minu jaoks on see raske, oleksin oodanud paremat punktisummat. Selle seedimine võtab aega. Tahan seda uuesti vaadata. Kuulsin, et mahaarvestus tehti esimese hüppe ees,” kommenteeris Killi.

Ilmselt sai talle saatuslikuks see, et esimesel hüppel ei saanud Killi haaret. Lisaks sai sõidu üldmulje eest 40 võimalikust vaid 26,93 punkti.

Õnnetu oli ka neljandaks tulnud venelanna Anastasia Tatalina, kelle arvates tegid kohtunikud talle liiga. "Tunnen, et mulle tehti täna ülekohut. See ei ole õiglane. Viimasel katsel tegin 1440 kraadi topeltsaltoga. Keegi teine seda täna ei teinud. See oli kõige raskem trikk, aga ma sain vaid 75 punkti," kurtis venelanna Match TV-le.

"Eile oli hull päev," kommenteeris võidunaine Gremaud, kes sai eelvõistluselt viimasena finaali. "Napilt sain edasi, kuid täna oli juba uus päev, ärkasin üles hea energia ja positiivse olekuga. Oli põnev võistelda ja nüüd on mul medalikomplekt koos (šveitslanna sai Big Airi hüpetes pronksi ja eelmisel olümpial oli pargisõidus teine – M. R.).

Viimase sõiduga teise koha kindlustanud Gu ütles, et eesmärk oli võita medal ja sellega sai ta hakkama. "Nüüd ootab ees mu tugevaim ala rennisõit."