Hirdi võiduajaks oli 150,5-kilomeetrisel etapil kolm tundi, 35 minutit ja 39 sekundit. Ta edestas Team Arkea Samsicis sõitvaid prantslasi Kevin Vauquelini ja Elie Gesbert’d vastavalt 39 ja 48 sekundiga. Taaramäe kaotas meeskonnakaaslasele ühe minuti ja 11 sekundiga.

„Plaan läks täppi. Pidime lõputõusul tiimiga teised kutid ära küpsetama ja Janile soodsad tingimused looma, kust tal hea rünnata oleks. Mina olin tema viimane abimees. Kui minu töö tehtud sai, siis olid pundist järel vaid riismed ehk kaheksa meest. Edasi pani Jan gaasi ja läks üksi minema,“ rääkis Taaramäe Eesti Jalgratturite Liidu pressiteate vahendusel. „Tundsin end täna väsinult, aga seda oli tunda kogu grupist, sest eilne etapp oli tõesti väga raske.“

Eesti valitsev grupisõidu meister Mihkel Räim (Burgos-BH) lõpetas viienda etapi 65. positsioonil, kaotades võitjale kümne minuti ja 58 sekundiga.

Kokkuvõttes läheb viimasele etapile liidrina vastu Hirt. Neljandal etapil soolovõidu pälvinud Fausto Masnada (Quick-Step Alpha Vinyl Team; +1.00) langes teisele positsioonile ja Rui Costa (UAE Team Emirates; +1.16) tõusis kolmandaks. Taaramäe jätkab võistlust kaheksandal (+1.51) ja Räim 80. kohal (+37.09).

Kuuendal etapil on rattureid ees ootamas 132,5 kilomeetrit, mille jooksul on küll paar lühemat tõusu, kuid oodata võib pigem grupifinišit.