Hõbemedali võitsid sloveenlased Lovro Kos, Cene Prevc, Timi Zajc ja Peter Prevc, pronks kuulus sakslastele Constantin Schmidile, Stephan Leyhele, Markus Eisenbichlerile ja Karl Geigerile.

Esimesena jäi medalita 2018. aasta Pyeongchangi olümpiavõitja Norra, viiendale kohale jäi Jaapan, kuuendale Poola, seitsmendale Venemaa ja kaheksandale Šveits.

Austria krooniti meeskondlikuks suusahüppe olümpiavõitjaks kolmandat korda ning esimest korda pärast 2010. aasta Vancouveri olümpiat. Sarnane edu saatis neid ka 2006. aastal Torinos.

Avavooru hüpete järel hoidis liidrikohta Sloveenia 467,4 punktiga, austerlased kaotasid 9 ja kolmandat kohta hoidnud norralased 10,9 punktiga.

Austerlaste ankrumehele Fettnerile on see nende mängude teine medal normaalmäe hõbeda kõrvale. Kahekordne MK-sarja üldvõitja ja 2015. aasta Nelja Hüppemäe turnee võitja Stefan Kraft sai 28-aastaselt esimese olümpiamedali omanikuks.

Sloveenia ankrumees Peter Prevc oli viimases voorus hüpanud 127 meetrit ning kuldmedaliks pidi Fettner kaugemale lendama. Täpselt ühe meetri võrra ta seda suutiski.