Viaplayl on rõõm pakkuda Eesti vaatajatele ainulaadset kombinatsiooni esmaklassilistest spordiülekannetest, parimatest rahvusvahelistest filmihittidest, auhinnatud sarjadest ning kvaliteetsest Viaplay Originals ja lastele mõeldud sisust.

Ainulaadset kvaliteetsisu saab vaadata igal pool, igal ajal ja peaaegu igast seadmest. Viaplay pakub võimalust voogedastust vaadata leibkonna mitmel kasutajal samal ajal ja see võib olla lausa vajalik, sest meistrite liiga alustab juba varsti!

Igaühele midagi


Viaplay pakub kõigile pereliikmetele kvaliteetset meelelahutust kohalikus keeles subtiitritega. Alati, kui tunned, et tahaks vaadata romantilist filmi või põhjamaist noir-trillerit või elada kaasa oma meistrite liiga lemmikmeeskonnale, leiad selle voogedastusvalmina Viaplayst. Või saad enda ja laste lemmiksaated alla laadida, et vaadata neid ilma internetiühenduseta ja muuta oma järgmine reis palju toredamaks!

Originaalid


Viaplay püüdleb eesmärgi poole saada Põhjamaade ja Baltikumi juhtivaks originaalsisu tootjaks.

Meile meeldib rääkida lugusid ja igas vanuses vaatajate hingi puudutada ning neile meelelahutust pakkuda, voogedastades põhjalikke dokumentaale, tõsiseid draamasid, noortele täiskasvanutele mõeldud sisu ja närvesöövaid kriminaalsarju. Ära jää ilma psühholoogilisest trillerist „Kast“, kus peaosas Emmy auhinna pälvinud näitleja Anna Friel ja Peter Stormare ning režissööriks Steve Shill, keda tuntakse ka seriaalide „Sopranod“ ja „Raadio“ („The Wire“) loojana.

Sport


Viaplay on juba omandanud Vormel 1, UEFA meistrite liiga, UEFA Euroopa liiga ja UEFA konverentsiliiga, Bundesliga, Inglise jalgpallikarika, NHLi jäähoki ja paljude muude maailmaklassi spordiotseülekannete näitamise õiguse. Viaplay kvaliteetsisu, kaasa arvatud sport, ajapikku aina kasvab. Praegu on õige aeg valmistuda meistrite liiga hooaja avamiseks 15. veebruaril!

Lastele


Tänapäeva lapsed kasvavad üles koos voogedastusega ja me oleme pühendunud looma originaalset komplekti, kus leidub midagi igale vaatajale. Meile meeldib meie nooremate vaatajate meelt lahutada, pakkudes harivat ja kaasahaaravat sisu ja lemmikkangelaskoeri – muidugi „Käpapatrullist“!


Rahvusvahelised filmid ja draamad


Viaplay pakub kõige uuemaid ja suuremaid filmihitte kogu perele. Oleme koduks ka mõnedele Hollywoodi stuudiote eksklusiivset sisu pakkuvatele Põhjamaade ja Baltikumi piirkonna kanalitele. Realistliku meditsiiniseriaali „Hea arst“ kaasahaarav draama ja „CSI: Vegas“ sarja uued osad panevad kaasa elama uurijate meeskonna tipptasemel tehnilisele taibukusele.

Võta Viaplay vaid 9,99 euro eest kuus ja valmistu UEFA meistrite liigaks – tellimusest on võimalik igal ajal loobuda.

Rohkem teavet veebilehelt viaplay.ee

Jaga
Kommentaarid