Soome klubi saatis Tallinnasse täna oma duubelmeeskonna, kuna algselt eelmisel nädalal toimuma pidanud ning koroonaviiruse tõttu edasi lükatud mängu polnud Cocksi esindusvõistkonnal tiheda Soome liiga ning Euroopa liiga graafiku tõttu võimalik mängida.

HC Tallinna resultatiivseim oli täna 9 tabamusega Jürgen Rooba. Tallinlase ridades ei olnud tänaseks kohtumiseks üles antud koroonaviirusega kimpus olev ukrainlane Oleksii Shcherbak ning viirushaigusest taastuv Kaspar Lees.

"Meil on raske viirusteperiood selja taga ning mänge viimasel ajal vähe olnud. Sellegipoolest tegime hea mängu, kuigi kaitse saab toimida paremini", lausus HC Tallinna taanlasest peatreener Bo Østergaard.

Mängu parimaks valitud ning 6 väravat visanud HC Tallinna valgevenelasest paremsisemine Uladzislau Barylau sõnul oli tegemist hea mänguga ning eriti rünnakufaasis.

Vaid Soome meeste meistriliiga põhiturniiril osalenud HC Tallinn kogus 14 kohtumisega 11 punkti, mis andis kaheksa võistkonna konkurentsis viienda koha.

Põhiturniiri võitjaks tuli Helsinki Dicken 24 silmaga, sama palju punkte kogunud Karjaa BK-46 platseerus teiseks ning Cocks 22 silmaga kolmandaks. Tallinlasi edestas veel 14 punkti kogunud Grankulla IFK. Soome meeste meistriliiga jätkub nelja ülemise ning kolme alumise võistkonna (Helsinki IFK, Turu ÅIFK ning Siuntio IF) kaheringilise jätkuturniiriga enne play-off mänge. HC Tallinn saab nüüd keskenduda vaid Eesti meistriliigale, mis sel hooajal toimuvad esmakordselt iseseisva Eesti ajaloos ilma play-offita ning paremusjärjestus selgub põhiturniiri põhjal.