"Lootsime paremat ehk lõpuni sõita, aga läks nii. Ilmas ja lumes polnud probleem, suusatamine ongi talispordiala, täna tuli välja venelaste vastupidavus ja küsimus ongi vastupidavuses ja sitkuses. Vahed läksid suureks, kui tablood vaadata, siis iga koha vahel on minut. Ehk siis areneda on kõvasti. Peame ilmselt polaaruurija ja ränduri Timo Palu poole pöörduma, kuidas tema valmistub karmideks retkedeks ja kuidas tal on visadust vastu pidada," rääkis ta.

Kas oleks pidanud teadet sõitma, kui meil on Pekingis kolm sprinterit?

Teppan: "Kes on kolmas? Martin Himma? Tema sõidab kõiki distantse. Kui meil on siin sprinterid, siis miks meil ei ole sprinditulemust? Teadsime, millised olud siin valitsevad. Ehk polnud meil õiget häälestust? Keeruline. Marko Kilbil oli teine ring raske. Vaatasin tõusu, hingamine oli tal nii üleval, mees trügis... Aga kolmas ring oli parem. Ju tal tuli raske hetk, aga miks, ma ei tea."

Kes sõidavad sprinditeadet? Kas üks on Henri Roos, kes teates rajale ei pääsenud ja on kõige värskem?

Teppan: "Väga hea probleemi tõstatus... Ootame õhtuni ja siis arutame. Praegu on emotsioonid vahus. Las mehed hindavad oma seisundit hiljem ja arutavad asja isiklike treeneritega. Selge on, et sprinditeatest tuleb samasugune jõhker tapamaja. Siin oli täna täiesti uskumatu – kõvadelgi meestel olid põlved vastu maad. Aga teistpidi oli äge."