„Tegin üks värav enne väljasõitu väikese tehnilise vea ja siis jäin juba hiljaks järgmisse väravasse. Kui hiljaks jääd, pead ju päästa üritama, aga vajusin hoopis sisesuusale, puus maha ja pikali. Suuskadel polnud absoluutselt pressi peal, siis ei olnudki enam midagi teha," selgitas Laine väljasõitu.

21-aastane eestlane tunnistas, et tegi oli tema enda eksimusega. „Mägi on niikuinii raske, vähemalt suurslaalomi alguse ots pluss lumetorm juurde. Lumetorm lumetormiks, sellega ei näe väga lumepinda ehk siis kui seal on mingid augud, siis ei näe neid. Need kõik olid olemas, aga kõik pidid nendega sõitma. Lõppkokkuvõttes minu enda viga," lausus ta.

Kuigi Põhja-Hiina mõistes oli tänane lumesadu harukordselt tihe, ei olnud mäesuusatajate jaoks tingimused midagi erilist.

„Jube eriline ilma kohta küll ei ütleks. Kehv ilm. Väga kehv ilm, aga selline, et keegi hakkaks karjuma, miks sellise ilmaga üldse võistlus tehakse, ei olnud. Kõik, kes olid täna stardis, on sellise ilmaga treenida saanud ja selle läbi elanud,” rääkis Laine.

Laine ütles, et läks head kohta püüdma ja riskima. Lisaks talle katkestasid esimese laskumisega võistluse 26 sportlast.

„Läksin nagu alati, all-in (kõik välja). Kui aus olla, siis ei vaadanud eriti võistlust. Vaatasin enne starti kaht sõitjat, et näha, kuidas mingid raskemad kohad on. Keskendusin enda peale. Ma näiteks ei teadnudki, et nii paljud on välja sõitnud. Läksin endas maksimumi andma, tagasi kindlasti ei hoidnud,” ütles Laine.

Laine teeb Pekingi olümpial kaasa ka slaalomis, mis peetakse kolmapäeval.