Sarnaselt Ilvesele vaatas Riiber kolmapäevast normaalmäe võistlust karantiinihotelli telekast, kuid võib vaikselt hellitada lootust teisipäeval suure mäe võistlusel starti pääseda.

"Tema eilne (laupäevane) koroonatest oli negatiivne. Viimane info, mis mul on, on see, et ta peab veel negatiivseid teste andma täna ja homme hommikul ning siis pääseb ta homme välja," ütles Norra tiimijuht Ivar Stuan.

"Siis võibolla saab ta homme pärastlõunal hüppemäele treenima. See on praegu eesmärk."

Norra kahevõistlejate peatreener Jan Schmid ütles, et Riiber on karantiinis hästi vastu pidanud ning ka vormilangus ei tohiks olla väga suur.

"Ta on seda väga-väga hästi talunud. Ta teeb trenni, seega kui ta välja pääseb, peaks ta vorm olema päris hea," sõnas Schmid. "Hoiame pöialt, et ta annab veel kaks negatiivset testi ning saab siis ülejäänud tiimiga liituda, sest ta on juba piisavalt kaua luku taga olnud. Mingil hetkel saab juba küllalt."

"Sarnane situatsioon oli eile Kristjaniga," jätkas Stuan. "Nad tulid talle lihtsalt ukse peale, avasid selle ja ütlesid: "OK, sa võid nüüd minna, oled negatiivne."

Karantiinis on veel jätkuvalt Saksa kahevõistlejad Eric Frencel ja Terence Weber.