"Loen olümpia lukku pigem positiivse tooniga. Algus oli raske, aga suutsin suurel mäel nii palju koguda, et tegin endale esimeses voorus head meelt. Nüüd on hea minna järgmistele võistlustele," rääkis Aigro.

Aigro hüppas avavooru 130, teises 127,5 meetrit. "Ei oskagi öelda, mis teises hüppes valesti läks. Peab treeneriga läbi rääkima ja videolt analüüsima," jätkas Aigro.

"Eesmärk oli teise vooru hüpata ja sellega sain hakkama. Teist hüpet juba nautisin, aga ei kukkunud nii hästi välja nagu esimene. Kuid pead norgu ma sellepärast ei lase."

Aigro lahkub Pekingis 16. veebruaril ning teeb järgmise stardi 22. veebruaril Eesti meistrivõistlustel. "Saan mõned päevad jõusaalis veeta. Vabaks end kindlasti ei lase. Saan olümpiaküla avastada, aga trennid peab ära tegema," sõnas ta.

Kuigi võistlused on läbi, pole pinged Aigro õlult siiski maas. "Üks pinge on, et saaks õigel kuupäeval ära sõita," ütles ta.

Olümpiat kokku võttes ja tulevikuplaane vaagides lausus Aigro: "Eelmisel olümpial pakkus emotsiooni põhivooru pääsemine, täna teise. Asjad on ülesmäge läinud. 22-aastaselt ma karjääri veel maha ei pane, kuid nelja aastat ette ennustada ei oska."

Kas Aigro jätkab koos Soome koondisega harjutamist või mitte, ta täna veel öelda ei osanud: "Teeme selle hooaja ära, siis vaatame. Järgmist hooaega pole rääkima hakanud."