"14. koht olnuks tänase päeva maksimum, kui asjad oleksid paremini klappinud. Aga meil on potentsiaali, et oma tulemust oluliselt parandada. Võistkond on noor ja arenemisvõimeline," sõnas Eesti ajakirjanikele koondise peatreener Jaanus Teppan, kes kinnitas, et poole tunni jagu turgutamist vajanud Uustalu on siiski toibunud ja temaga on kõik korras.

Mida kostsid teised naiskonna liikmed?

Avavahetuse 14. kohal lõpetanud Kaidy Kaasiku: "Olen täitsa läbi. Esimese ringi pidasin hästi vastu. Kui teisel ringil vahe sisse hakkas tulema, proovisin järgi hoida. Olen sõiduga rahul. Suutsin endast kõik anda. Määrdemehed olid väga head - suusad libisesid väga hästi ja pidasid ka. Eesmärk oli nii kaua pundis püsida kui võimalik."

Eesti 12. kohale tõstnud Mariel Merlii Pulles: "Eesmärk oli eespool olevad naiskonnad kätte saada. Kahest saingi mööda, aga Itaalia jäi kahjuks natuke kaugele. Sain kohe stardis aru, et mul on võimalus neist mööduda ja vahe sisse teha, et järgmisel oleks kergem sõita."

Enda vahetuse 14-ndana lõpetanud Keidy Kaasiku: "Täna oli selle olümpia kõige raskem päev. Esimesel ringil kannatas sõita, aga teise ringi esimesel tõusul hakati eest ära minema. Mul polnud jõudu, et neile järgi jõuda. Kui üksi jäin, võitlesin iseendaga. Eelmised kolm võistlust olid oma jälje jätnud. Olen päris väsinud."