Teatesõidu muutis väga põnevaks Saksamaa naiskond, kes juhtis nii teise kui kolmanda vahetuse järel. Ka 2,5 km enne finišit olid sakslannad veel ees, kui Sofie Krehli edu Venemaa ankrunaise Veronika Stepanova ees oli poolteist sekundit. Seejärel tegi venelanna aga tugeva lõpuspurdi ja kindlustas oma naiskonnale kulla.

Saksamaa sai võimsa sõidu eest autasuks hõbeda, kaotades lõpuks Venemaale 18,2 sekundiga. Finišiheitlusega kindlustas Rootsile pronksi sprindi maailmameister Jonna Sundling, kes alistas soomlanna Krista Pärmökoski poole sekundiga.

Norra, kes pidi koroonaviiruse tõttu koju jätma Heidi Wengi ja Anne Kjersti Kalva, jäi juba avahetusega liidritest ligi poole minuti kaugusele, kui Tiril Udnes Weng lõpetas alles kaheksandana. Therese Johaug tõstis teise vahetusega norralannad küll kolmandaks, kuid vahe liidritega eriti ei vähenenud. Lõpuks kuulus Norrale viies koht (+28,8).

Eesti avavahetuse sõitja Kaidy Kaasiku lõpetas etapi 14. kohal (+1.24). Mariel Merlii Pulles tõstis Eesti 12. kohale (+3.01), kuid Keidy Kaasiku langes seejärel 14. positsioonile (+4.24) ja liidritele üle kolme minuti kaotanud ankrunaine Aveli Uustalu lõpetas 16ndana (+7.37,9). Eesti edestas vaid Lätit ja ringiga kaotanud Ukrainat.