Johanna Talihärm: "Sõit on nii nagu ta on. Hapnikku peale ei tule, nii on päris raske edasi liikuda. Võtsin olukorrast maksimumi ja lasin ära. See ongi parim kokkuvõte. Mul on normaalne enesetunne, aga mingist pingutuspiirist üle minnes hakkab pooma. Kõrgel see nii on, ma loodan, et madalamal on see väiksem probleem. Ega ma lähen välja ja annan endast maksimumi igal juhul, mis see kiirus tähendab, seda vaatame lõpuprotokollist."

Susan Külm: "Minul on kindlasti vaja tugevaid lahtisõite, et paremaks saada ja võistlus on ju parim treening. Ütleme nii, et superrahul ei ole. Sõidu poolest viimane ring ikkagi kukkus ära. Kui võrdleme MK võistlustega, siis tavaliselt on kõige aeglasem ring mul teine, kolmandal ikka leian veel viimase käigu üles, mida mul täna ei olnud. Kindlasti tuli sealt kerge kukkumine, aga see-eest andsin kõik, mis mul oli anda. Kõik jätsin rajale. Tänasesse päeva tulingi tegelikult eesmärgiga sõita jälitusse ja võtta tiirust maksimum. Tiirud mul olid küll aeglased, võtsin meelega aeglasemalt, sellepärast et tuult ei olnud, mul ei olnud absoluutselt mingit põhjust eksimiseks. Loodame, et ilm jääb selliseks ja ei lähe väga palju külmemaks."

Regina Oja: "Alati saab paremini. Laskmine oli juba natukene parem, aga individuaal ei peegeldanudki minu taset. Ka tänane ei ole minu tase, aga see on juba natukene parem. Jälitussõidus ise olen suhteliselt taga ehk suurt kukkumist olla ei saa. Ainukene eesmärk on tõusta. Lamades kiirustasin liialt, püsti oli juba selline klassikaline mõtetega raja peal olek. Tean, mis need vead olid. Saan juba enesekindlamalt jälitusse minna."