Esimene sett: Kontaveit läks 3:0 ette, aga kaotas siis viis geimi järjest. Uuesti enesekindluse leidnud Kontaveit vastas kolme järjestikuse geimivõiduga, aga oma paremuse pani ta maksma alles kiire lõppmängu järel. Ka seal jäi ta mitmel korral kaotusseisu, näiteks 4:6, aga lõpuks jäi Kontaveit 9:7 peale.

Teine sett: Kontaveit läks seekord lausa 4:0 ette, aga Bencicil oli taas vastus olemas. Ta võitis kaks geimi järjest, aga siis sai Kontaveit Šveitsi tennisisti hoo pidama. Ta murdis alustuseks Bencici pallingugeimi ja tüüris oma serviga kohtumise võidusadamasse.

Matš kestis tund ja 44 minutit.

Statistika:

.

Laupäeval peetavas poolfinaalis kohtub Kontaveit kuulsa Läti tennisisti Jelena Ostapenkoga (WTA 25.), kes oli poolfinaalis 7:6(5), 4:6, 6:3 üle Valgevene sportlasest Aleksandra Sasnovitšist (WTA 71.).

Enne mängu: Kontaveit ja Bencic on omavahel WTA-turniiridel kohtunud kahel korral, mõlemal juhul võitis Kontaveit. Viimati läksid nad vastamisi septembri lõpus Ostrava (Tšehhi) turniiri veerandfinaalis, siis jäi eestlanna peale 6:4, 6:3. Lõpuks suutis Kontaveit selle turniiri võita.

Kontaveit oli teises ringis rumeenlannast Sorana-Mihaela Cirsteast (WTA 31.) parem 6:4, 7:5. Bencic alistas teises ringis Kaja Juvani (Sloveenia, WTA 102.) 6:1, 7:6(2). Matš kestis tund ja 20 minutit.