"Neli rallit on see, mida me sihime. Ja see on kõik, mis ma praegu öelda saan. Ilmselgelt Rootsi ei ole üks neist ning ta on ise öelnud, et ta ei läheks Horvaatiasse. Vaatame, mis me teha saame, aga üks on kindel - me loodame väga teda ja Isabelle'i (kaardilugeja Isabelle Galmiche - toim) meiega veel näha," ütles Wilson DirtFishile.

47-aastasest Loebist sai läbi aegade vanim rallivõitja, kui ta Monte Carlos haaravas duellis valitsevale maailmameistrile Sebastien Ogier'le tagatulesid näitas.

"Mida Seb Monte Carlos tegi, oli väga muljetavaldav. Kui rahulikult maha istuda ja kõige üle järele mõelda, on see veelgi parem. Mõeldes, et ta on olnud eemal aasta jagu ning tulnud otse Dakari rallilt ilma erilise testiajata ning kaardilugejaga, kellega ta pole WRC tasemel kunagi sõitnud..."

"Olin Sebi palkamisele lähedal 2005. aastal ning saan nüüd aru, millest me ilma jäime. Ta on midagi väga erilist. Alates esimest korrast, kui ta prototüüp-autosse istus, on ta sellega väga rahul olnud ning see pole kunagi muutunud," jätkas Wilson.

"Kas teate, isegi kui olud ralli jooksul muutusid, ei teinud ta auto seadistuses ainsatki muudatust. Isegi mitte ühtegi vedrustuse klikki. See on tema juures ilmselt üks muljetavaldavamaid asju."

Kuulduste kohaselt võiks Loebi M-Sporti autos näha uuesti mais toimuval Portugali rallil, mille ta on võitnud 2007. ja 2008. aastal.