Toyota tehnikadirektor Tom Fowler ütles, et võistkonnal on valusalt meeles Monte Carlo rallil juhtunu, kus Sebastien Ogier viimasel päeval võidu kaasmaalasele Sebastien Loebile (M-Sport) kaotas. Ogier' Yaris Rally1 autol purunes eelviimasel katsel rehv.

"See oli valus. Olime Monte Carlos võidule nii lähedal ja ma ei pea silmas ainult Sebastieni. Kui vaadata Elfyn Evansi tempot, siis oleksime võinud isegi kaksikvõidu saada. Võtame selle valusa mälestuse Rootsi kaasa ja kasutame seda enda sütitamiseks," rääkis Fowler WRC.com-ile.

"Võitjana on lihtne koju minna ja arvata, et oled legend. Samal ajal tuleb keegi teine tagant ja teeb sulle järgmisel võistlusel pähe. Rootsis oleme meie need, kes revanši võtavad," lisas ta.

Hyundai võistkonna juhi asetäitja Julien Moncet märkis oma kommentaaris alustuseks, et tiim läheb kõiki rallisid võitma, aga muutus siis hoopis ettevaatlikumaks.

"Peame esinema paremini kui Monte Carlos. Minu jaoks on esimene eesmärk, et kõik kolm autot finišisse jõuaksid. Usun, et on võimalik püüda ka ühte poodiumikohta," ütles ta.

Rootsi ralli peetakse 24.-27. veebruaril.