Legkovi arvamus põhineb senistel võistlusel, kus norralanna Therese Johaug on küll kahel korral võidutsenud, kuid tema koondisekaaslased pole suutnud medalikonkurentsi kerkida. Marie Helene Fossesholm lõpetas 15 km suusavahetusega sõidu alles 18. kohal, Maiken Caspersen Falla oli vabatehnika sprindis alles kaheksas ning 10 km klassika distantsil oli Johaugi järel parim norralanna Tiril Udnes Weng, kes lõpetas sõidu 21. kohal.

"Norra teatenelik ei ole kuigi hea, sest nende sportlased tiirlevad 20. koha ümber. Teatesõit saab nende jaoks keeruline olema. Meie sportlased on seevastu taas ellu ärganud," avaldas venelane lootust, et nende naiskonnalt võib oodata suuri tegusid.

"Minu hinnangul on suurimad esikoha pretendendid Rootsi, Soome ja Venemaa," ennustas Legkov, et teatesõidu kuldmedali nimel konkureerivad kolm koondist.

Legkovi näol on tegu 2014. aasta Sotši olümpia 50 km distantsi olümpiavõitjaga. Pärast olümpial puhkenud skandaali, kui avalikuks tuli Venemaa koondise poolne dopinguproovidega manipuleerimine, otsustas Rahvusvaheline olümpiakomitee Legkovi tulemuse tühistada. See keeld jättis Legkovi eemale ka 2018. aasta Pyeongchangi olümpialt.

Rahvusvahelises spordiarbitraažis (CAS) aga leiti, et olümpiakomiteel polnud venelase karistamiseks piisavalt tõendeid ning Legkovile anti kuldmedal tagasi.

38-aastane suusataja tõmbas sportlaskarjäärile joone alla 2018 aastal. Lisaks maratonisõidule kullale võitis Legkov Sotši olümpial meeste teatesõidus ka hõbemedali.