Viimati Saudi Araabia kõrgliigas Al-Hilali eest mänginud 160 cm pikkune ründaja sõlmis poole aasta pikkuse lepingu Serie A klubiga Sampdoria, vahendab ajakirjanik Fabrizio Romano.

Itaalias pole 35-aastane ründaja mänginud alates 2015. aastast, kui ta otsustas Torino Juventusest siirduda Kanada klubisse Toronto FC. Samal aastal pidas Giovinco ka oma seni viimase koondisemängu.

Sampdoria loodab Giovincost väärilist asendust vigastada saanud Manolo Gabbiadinile, kes oli senise 18 liigamänguga löönud kuus väravat ja jaganud kolm tulemuslikku söötu.

Serie A-s on Giovinco lisaks Juventusele varasemalt esindanud ka Empolit ja Parmat. Kokku on ta käinud kõrgliigas väljakul 190 kohtumises ning kogunud selle ajaga 40 väravat ja 38 resultatiivset söötu. Juventuse ridades krooniti Giovinco ka kolmekordseks Itaalia meistriks.

Giovincol on võimalus väljakule naasta juba eeloleval laupäeval, kui külla sõidetakse tabelis teist positsiooni hoidvale AC Milanile. Sampdoria püsib hetkel 16. kohal ning võitleb liigasse püsimajäämise nimel.

Serie A tabeliseis: