„Olümpia eel ei olnud mul iseendale palju ootusi. Olen suurslaalomis saavutatud 35. koha üle väga õnnelik. Täna surusin kõvasti, kuna slaalom on rohkem minu ala. Siiski tuli õnnetu kukkumine. Andsin endast parima, kuid rada on raske ja selliseid asju juhtub. Paljud teised kukkusid ka, ma ei olnud ainus,” sõnas Vesterstein võistluse järel.

Väliseestlase sõnul sooviks ta end lähitulevikus tipptasemel veel proovile panna. „Olümpia on võrreldes minu tavapäraste võistlustega väga erinev kogemus. Kui oleks veel ka fänne, siis oleks kõik muidugi hoopis teine. Päeva lõpuks on kõik võistlused mõnes mõttes sarnased. Siin on ainult palju väga häid suusatajaid ja palju kaameraid. Ülikoolispordis on tase ebaühtlasem,” märkis ta.

„Olen väga motiveeritud, et sellisel tasemel veel võistelda. Tahan osaleda MK-etappidel ning ka MM-il. Seejärel vaatame, kas jätkan ka järgmise olümpiani võistlemist,” lisas Vesterstein.

Vesterstein rääkis intervjuus ka oma Eesti juurtest ning tõdes, et Eestist pärit vanaisa vaatas Floridas koos sõpradega ka tema olümpiastarte. Mäesuusatamiseni jõudiski ta just tänu vanaisale, kes avas omal ajal suusapoe. Praegu toimetavad poes aga Vestersteini vanemad.

Suvel loodab Vesterstein võimaluse korral ka Eestit külastada, kuid see sõltub sellest, kui tihedaks kujuneb ülikoolis tema õppeprogramm.