"Kas sellest on kahju, et ta lõpetab? On, nagu on. Austan väga tema otsust ja tema plaane," arutles Tänak. "Profielu kõrvalt peab jääma aega ka muu elu jaoks."

Veebruarikuine Rootsi MM-ralli on esimene alates 2012. aastast, mida Ogier kaasa ei tee. Teatavasti osaleb Ogier tänavu vaid osadel etappidel, jagades Toyota kolmandat Rally1 masinat Esapekka Lappiga. Kui Monte Carlos oli prantslane teine, siis edasised plaanid WRC osas pole veel selged.

Tänaku sõnul Ogier' taandumine tiitliheitlust lihtsamaks ei muuda. "Pole kahtlustki, et võitlus tuleb ikka tihe. Ogier' oli aga alati mees, kes latti veel kõrgemale tõstis," hindas Tänak.

"Meil vedas väga: mul oli alati eesmärk võita teda siis, kui ta veel tiitliheitluses sees on, ja me suutsime seda," viitas eestlane 2019. aastal teenitud MM-tiitlile. "Selles mõttes oli hea teha seda enne, kui ta karjääri lõpetab. Samas on tegu tõelise WRC valitsejaga, ta on võitnud tiitleid nii mitmete autotootjatega. Sebastien on hea mõõtemärk ning ilma temata on MM-sari teine, kuid tiitliheitlus tuleb ikka tihe."