Teisipäeval kindlustasid Jonna Sundling ja Maja Dahlqvist Rootsile suusasprindis kaksikvõidu. Lisaks võitsid segapaaride kurlingus pronksi Almida de Val ja Oskar Eriksson.

Teisel kohal on medalitabelis Holland, kelle arvel on tänase meeste 1500 meetri kiiruisutamise kaksikvõidu järel kolm kulda, kolm hõbedat ja üks pronks.

Peoperemehed hiinlased hoiavad kolmandat kohta kolme kulla ja kahe hõbedaga. Täna kasvatas hiinlaste kullaarvet freestyle-suusatamise äss Eileen Gu, kes võidutses Big Air hüpetes.

Täna said kolmanda kulla ka norralased, kellele tõi suusasprindis esikoha Johannes Hösflot Kläbo. Saksamaale võitis täna kolmanda kuldmedali Natalie Geisenberger, kes oli ühekelgul kiireim juba kolmandat olümpiat järjest.

Suure tõusu tegi tabelis Austria, mis võitis kulla meeste mäesuusatamise ülisuurslaalomis (Matthias Mayer) ja meeste lumelaua paralleelslaalomis (Benjamin Karl). Austria koondis kerkis kaheksandale kohale.

Siiani on medaleid võitnud 22 riiki. Meie põhjanaabritel soomlastel on üks pronks, mille tõi suusavahetusega sõidus Iivo Niskanen. Balti riigid pole veel medaliarvet avanud.