Tasavägiselt kulgenud esimese poolaja võitis eestlase ülikool nelja punktiga 40 : 36, kuid pärast seda suruti käik põhja ning 5 minutit enne kohtumise lõppu omati juba 26-punktilist eduseisu. Lõpuks vormistatigi kindel 91 : 79 võit.

Algviisikusse kuulunud Kriisa müttas väljakul 23 minutit ning kogus selle ajaga kolm punkti (kaugvisked 1/3), viis tulemuslikku söötu ja kaks lauapalli.

Meeskonna resultatiivseim oli leedukas Azoulas Tubelis, kes viskas 19 punkti ja noppis 11 lauapalli.

Kohtumise järgselt langes Kriisa 4 pallikaotuse tõttu Arizona tegemisi kajastava ajakirjaniku Jason Scheeri kriitika alla: "Kriisal tuleb ennast kokku võtta. Isegi ilma skoori tegemata peaks ta olema võimeline palli üle tooma ja rünnakuid juhtima."

Eestlane ei soovinud aga asja sinnapaika jätta: "Meil on homme kell 3 trenn. Ma annan sulle palli ja proovi mängu juhtida. Pärast seda võime edasi rääkida."

Pärast seda otsustas Scheer eestlast teise poolaja eest kiita: "Ma jaksan joosta kolm või neli sekundit ja vajan seejärel puhkust. Lase mul kolmeseid jahtida. Muide, kena teine poolaeg."

Kriisa esitusega esimesel poolajal ei jäänud rahule ka meeskonna peatreener Tommy Lloyd, kes tegi tagamängijale selgeks, et niivõrd lihtsad pallikaotused ei ole aktsepteeritavad.

Tugevas Pac-12 konverentsis jätkab Arizona kümne võidu ja ühe kaotusega esikohal.

Kohtumise tipphetked: