Hõbemedali võitis Valgevenele täpselt lasknud Anton Smolski, kes kaotas ühe trahvi juures võitjale 14,8 sekundiga.

Pronksi sai tiitlikaitsja Johannes Thingnes Bö (Norra), kellel kogunes kahe trahvi juures võitjale kaotust 31,1 sekundit.

Eestlaste parim oli täna Kristo Siimer, kes läbis kaks esimest tiiru puhaste paberitega, kuid sai kolmandas ühe ja viimases tiirus kaks trahvi. Temale kuulus 60. koht (+6.45).

"Natuke nukker, et 60. koht jäi Eesti parimaks,” tunnistas Siimer Delfile. „Kolm tiiru olid päris head. Viimases tiirus kaks trahvi oli aga liiga palju. Päästsin liiga vara. Närvi mul ei olnud. Läksin külmalt peale. Tegelikult ei ole nii hullu midagi. Pulsid olid igas tiirus keskmisest madalamad. Seetõttu lasin ka esimeses kolmes tiirus hästi. Mõtlesin, et õigel ajal tulid need nullid. Kokkuvõttes pettumust ei saa olla. Üle oma varju ei sa hüpata."

Rene Zahkna sai samuti kolm trahvi - neist kaks viimases tiirus - ning oli 68. (+7.18).

„Esimesed kaks tiiru oli kõik hästi kontrolli all. Tuule nahka ei saa midagi ajada. Kolmandas lasketiirus oli tuul ära kukkunud. Hääle järgi läks ka mööda läinud lask pihta, ilmselt oli meganapikas,” rääkis Zahkna. „Oli selge, et olukorda annab päästa, kuid enne teist püsti laskmist suri raja peal parem jalg ära. Veri voolas jalatalda, jalg läks suuremaks ja suri ära."

Raido Ränkel, kes oli suusarajal kiireim eestlane, sai viis trahvi ning leppis 73. kohaga (+7.45). Kalev Ermits oli kuue trahviga 92 mehe konkurentsis 78. (+8.33).

Sel hooajal oli eestlastest 20 km individuaaldistantsil parimaid tulemusi näidanud Zahkna, kes sai jaanuaris Anterselvas peetud MK-etapil kahe trahviminuti juures 24. koha. Ermits lõpetas sama võistluse 48. kohal.