Eelmise aasta kevadel tulid jalgpalli Superliiga eestvedajad avalikkuse ette teatega, et paari aasta jooksul pannakse käima uus ja senisest veelgi võimsam jalgpalliliiga. Umbes 48 tundi hiljem oli selge, et vähemalt sel korral asjast ikkagi asja ei saa.

Kuigi ametlikult tunnistati projekt lõppenuks, siis klubid eesotsas Madridi Reali ja Torino Juventusega soovivad plaani lähiaastatel uuesti ellu viima hakata.

Ceferini arvates on Superliigast unistavatel klubidel aga luulud: "Nagu maa on lame usuvad ka nemad, et Superliiga eksisteerib. Samal ajal olid nad esimesed, kes sel hooajal Meistrite liigas mängida soovisid. Uut liigat ei soovi keegi peale väheste, kes usuvad, et jalgpall tiirleb ainult raha ümber," rääkis ta Prantsusmaa väljaandele Le Journal du Dimanche.

Sloveen on täiesti veendunud, et Superliigast asja ei saa: "Ma olen kindel, et seda (Superliigat) ei juhtu, sest see on täielik nonsenss. See on populistide projekt, mis hävitaks jalgpalli. See on vastuolus kõigi meie spordivälja põhimõtetega ja ei oleks halb mitte ainult Euroopale."

Möödunud aastal ilmsiks tulnud plaani kohaselt pidid Superliigas osalema 12 Euroopa suurklubi: AC Milan, Arsenal, Madridi Atletico, Londoni Chelsea, FC Barcelona, Milano Inter, Juventus, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Madridi Real ja Tottenham Hotspur. Järgemööda otsustasid klubid aga ettevõtmisest loobuda ning projekt kukkus kokku.