"Keskmine sõit, ei midagi suurejoonelist ega läbikukkumist. Olud lasketiirus olid lihtsamad, olümpia meeldivaimad. Möödalasud olid minu enda vead," sõnas Tomingas.

"Kipun tegema tobedaid tõmblusi püstilaskmise ajal. Eks see ebakindlus, mida olen endale tekitanud viimaste võistlustega, süvendab probleemi. Kui meenutada viimast MK-etappi, siis lahkusin sealt üsna nukralt ning segateade ei süstinud samuti minusse kindlust. See, et esimeses tiirus vaid ühe trahvi lasin, oli pigem meeldiv üllatus," rääkis kokku neli trahvi saanud eestlanna.

"Peas tuleks asjad korda saada, aga paraku on mul väike paugukartus, mis paneb lihased tõmblema, ning ebakindlus teeb asja hullemaks. Oleme teinud selle probleemi kallal kõvasti tööd, aga saime pildi alles sügisel kokku, kui laboris käisin, ning mure parandamiseks on aega nappinud. Suusarajal oli normaalne, supervormi polnud, tuimust, nagu segateate ajal samuti mitte, meeldiv suusapäev. Aga meenutusi supervormist pole, ülihead minekut ei ole. Kahju, et pole suutnud supertunnet olümpiaks veel tekitada. Aga lootus sureb viimasena," lisas Tomingas optimistlikumalt.

"Kui aasta kohta minikokkuvõte teha, siis funktsionaalne seisund pole nii hea kui hooaja alguses, samas jalgadega pole probleemi olnud. Tagantjärele annab kindlasti midagi õppida, sprindini on aega ning hooaeg läheb edasi. Iga päev mängib kohanemise mõttes rolli."