Vene viskas 27 punkti ja võttis üheksa lauapalli. Ta tabas viiest kahepunktiviskest kolm ja 11 kolmesest koguni seitse.

Kui uskuda portaali RealGM.com statistikat, kordas Vene oma klubikarjääri punktirekordit. 27 punkti viskas ta ka aastal 2016 Nižni Novgorodi eest mängides, kõnealuses kohtumises oli vastaseks Peterburi Zenit. Eesti koondise eest on Vene parimal juhul saanud kirja 41 punkti, 2012. aastal alistas Eesti Saku Suurhallis peetud matšis USA üliõpilastest koostatud võistkonna.

Varese võitis esimese poolaja 48:41, Vene oli selleks ajaks visanud 19 punkti. Kolmanda veerandi võitis 28:12 Virtus, aga viimastel minutitel tuli Varese taas järgi. Võõrustajatele jäi ka viimane rünnak, aga eelmisel aastal Kalev/Cramos mänginud Marcus Keene'i kaugvise ei tabanud.

Vene oli 27 punktiga kindel üleplatsimees. Varese poolelt sai kõik kümme kolmest mööda visanud Keene kirja 13 punkti, Virtuse resultatiivseim oli 17 punktiga Mouhammadou Jaiteh.

Varese on Itaalia meistriliigas 6 võidu ja 11 kaotusega 14. kohal, Virtus on 15 võidu ja 3 kaotusega Milano Olimpia (15-2) järel teine.

Sander Raieste tööandja Vitoria Baskonia kaotas Hispaania meistriliigas võõrsil 70:84 Fuenlabradale. Raieste mänguaega ei teeninud. Baskonia on 10 võidu ja 9 kaotusega kaheksandal kohal.