Avavoorus tegi Sildaru switch 1080 tail grab'i pöördega paremale, kuid näitas maandumisel ebakindlust ja suutis napilt kukkumist vältida. Sellega teenis ta 40,25 punkti. Teises voorus tõstis Sildaru end suuremasse mängu tagasi, kui ta sooritas switch 1080 mute grab'i pöördega vasakule triki õnnestunult ning teenis 85,25 punkti.

Viimase vooru eel hoidis Sildaru 13. kohta. Kolmandal katsel aga tabas eestlannat pärast avakatsel tehtud triki kordamist maandumisel ebaõnn, kui parema suusa klamber tuli lahti. Sildaru suutis küll kukkumist vältida, aga kohtunikud andsid talle vaid 28 punkti. Kuna arvesse läks parem tulemus, teenis Sildaru kokku 125,50 silma, mis andis 17. koha.

Kvalifikatsiooni võitis kanadalanna Megan Oldham 171,25 punktiga. Prantslanna Tess Ledeux kogus temast 0,25 punkti vähem, venelanna Anastassia Tatalina oli 163,25 punktiga kolmas. Kohalik superstaar Eileen Gu oli 161,25 punktiga viies, tema ja esikolmiku vahele mahtus veel norralanna Sandra Eie (162,00 p).

Sildaru trumpala pargisõidu kvalifikatsioon toimub pühapäeval, finaal järgmisel esmaspäeval. Rennisõidus, kus Sildaru on tulnud kolme aasta eest maailmameistriks, võisteldakse järgmisel neljapäeval-reedel.

ENNE VÕISTLUST:

Kvalifikatsioonis tuleb starti 25 sportlast, kellest finaali pääseb 12. Kõikidel on kolm katset, millest arvesse läheb kaks paremat. Sealjuures peavad trikid erinevad olema.

Viimati võistles Sildaru Big Airi hüpetes detsembris USA-s peetud MK-etapil, kus ta sai üheksanda koha. 2021. aasta algusest on tal Austria MK-etapilt ette näidata kolmas koht.

Et Sildaru jaoks on Big Air nõrgim ala, siis medalisoosikute sekka teda ei loeta. Sel alal on suurimad soosikud Eileen Gu (Hiina) ja Tess Ledeux (Prantsusmaa).

Medalimängu loodab ilmselt sekkuda veel kuus kuni kaheksa naist, näiteks kanadalannad Olivia Asselin ja Megan Oldham, norralannad Johanne Killi ja Sandra Eie, venelanna Anastassia Tatalina ning šveitslanna Sarah Höfflin.