Eestit esindasid Regina Oja, Tuuli Tomingas, Rene Zahkna ja Kristo Siimer. Oja andis avavahetuse Tomingale üle 9. kohalt. Tomingas tegi hea lamamistiiru, kuid püstitiiru järel langes 12. kohale. Teatepulga andis ta Zahknale üle 13. kohalt. Zahkna suutis kohta hoida, ankrumees Siimer langes aga lõpuks 16. kohale. Kaotust Norrale kogunes 5.10,9.

Eesti oli viimane võistkond, kes ei saanud liidritelt ringiga sisse. Tulemust ei saanud kirja Slovakkia, Jaapan, Bulgaaria ja Sloveenia.

Ülipõnev heitlus käis võidu peale, kui pea igas lasketiirus pöörati paremusjärjestus tipus pea peale. Viimasele suusatiirule läks liidrina vastu venelane Eduard Latõpov, kes edestas 1,9 sekundiga prantslast Quentin Fillon Maillet'd ja 9,3 sekundiga Johannes Thingnes Bö. Norralane Bö suutis viimase ringiga konkurendid kinni püüa ning põnevas finišiheitluses Norra olümpiavõitjaks vedada.

Prantsusmaa sai teise koha (+0,9) ja lõpus pikalt juhtinud Venemaa leppis pronksiga (+1,5). Esikuuikusse mahtusid veel Rootsi (+41,0), Saksamaa (+1.05,5) ja Valgevene (+1.14,6).

Norrat esindasid Marte Olsbu Röiseland, Tiril Eckhoff, Tarjei Bö ja Johannes Thingnes Bö.