Möödunud kolmapäeval toimunud Eesti-Läti liiga kohtumisest Liepājaga jäid positiivse COVID-19 proovi tõttu eemale koguni neli Kalevi mängijat: Kristjan Kitsing, Silas Melson, Ojārs Siliņš ja Martin Dorbek.

"Meil on kasutada mõned mängijad rohkem, kuid nende jaoks oli täna alles esimene kogunemine. Sellises järjekorras nagu mängijad haigestusid, tulevad nad ka tagasi," andis Kalev/Cramo abitreener Indrek Reinbok mõista, et täna õhtul toimuvaks mänguks Pärnu Sadamaga on vähemalt mõned mängijad haigusest taastunud ning kuuluvad kõigi eelduste kohaselt ka meeskonna koosseisu.

Delfile teadaolevalt on nendeks mängijateks Kitsing ja Melson.

"Kõik haigestunud mängijad on olnud asümptomaatilised. Enne VTB mängu tehakse uued testid ja eks siis ole näha," avaldas Reinbok lootust, et VTB Ühisliiga kohtumiseks Euroliiga klubi Peterburi Zeniidiga saab tiim jälle täiskoosseisus trenni teha.

Kalev mängis Ühisliigas viimati pühapäeval, kui kaotas Krasnodari Lokomotiv-Kubanile 66:86. 12 meeskonna konkurentsis hoitakse 3 võidu ja 8 kaotusega üheksandat kohta.

BC Kalev/Cramo kohtub hetkel Euroliigas neljandal kohal asuva Zeniidiga esmaspäeval kell 20 Kalevi spordihallis. Täna ollakse koduses liigas võõrsil vastamisi Pärnu Sadamaga.