78-aastane austerlane andis intervjuu Prantsusmaa väljaandele AutoRevue, kus võttis möödunud hooaja kokku ning arutles Red Bullis debüteerinud Sergio Perezi hooaja üle.

Marko sõnul on mehhiklane suurepärane sõitja, kuid kvalifikatsioonis on tal raskusi. "Kui alustad pühapäeval 9. või 11. kohalt, siis pole võidusõidutaseme kvaliteedist suurt kasu," rääkis Marko. "Perez on sõitudes näidanud kohati Max Verstappeniga samal tasemel esitusi, aga tema võimalused on keerulisemad, kui ta peab tagant alustama."

Seejärel tõi Marko võrdluse Valtteri Bottasega. "Checo (Perezi hüüdnimi - K.R.) pole nagu Bottas. Suur vahe nende kahe vahel on, et Valtteri on möödasõitudes tõeline luuser. Ta on väga kiire, aga ta ei suuda tihedas konkurentsis vastastest mööda sõita."

Omavahelises konkurentsis jäi möödunud hooajal peale Bottas, kes teenis 226 punktiga kolmanda koha. Sergio Perez oli 190 silmaga neljas.

Viimased viis hooaega Mercedeses sõitnud Bottas esindab tänavusest aastast alates Alfa Romeo tiimi. Perez pikendas Red Bulliga ühe aasta võrra lepingut.