Esimese veerandaja kümne punktiga võitnud Treviso (27 : 17) lasi teisel veerandajal kodumeeskonna mängu tagasi ning poolajapausile mindi kõigest 4-punktilises eduseisus.

Ülejäänud kohtumine oli valdavalt jaolt võrdsete heitlus ja tänu Matteo Imbro (Treviso) 12 sekundit enne lõppu tehtud tabavale kolmesele tuli võitja saatus otsustada lisaajal.

Üleminutitel tegid külalised kohe alguses 8-punktilise vahe sisse ning kuigi Pesaro jõudis veel korraks kahe silma kaugusele, siis enamaks nad võimelised polnud.

34 minutit väljakul rassinud Jurkatamm tegi ühtlasi oma senise väliskarjääri edukaima mängu, kui viskas 11 punkti, noppis 5 lauapalli ja andis 2 resultatiivset söötu. Võitjate parimana kogus Imbro 23 punkti ja 13 lauapalli.

Pesaro resultatiivseimaks oli Doron Lamb 27 silmaga.

Lisaks Jurkatammele tegi hea mängu ka Siim-Sander Vene, kes aitas Varesel alistada Trento 90 : 89. Eestlane viskas 12 punkti, noppis 8 lauapalli ja jagas 5 resultatiivset söötu. Varese parimana viskas endine Kalev/Cramo tagamängija Marcus Keene 23 silma.

Trento poolelt kogus Cameron Reynolds 26 punkti.

Treviso tõusis võiduga liigatabelis üheksandale kohale (7 võitu, 8 kaotust), püsimajäämise nimel võitlev Varese kerkis 13. positsioonile (6 võitu, 10 kaotust).

Saksamaa kõrgliigas kaotas Janari Jõesaare tööandja Bayreuthi Medi 60 : 83 euroliigas pallivale Müncheni Bayernile. Eestlase halb hoog jätkus ning sarnaselt eelmisele mängule viskas ta ka täna 18 mänguminutiga kõigest 2 punkti. Lisaks sellele noppis ääremängija 2 lauapalli ja jagas 2 resultatiivset söötu.

Bundesligas jätkab Bayreuth kaheksa võidu ja kümne kaotusega 10. kohal.