Robson postitas eile õhtul sotsiaalmeediasse pilte enda verisest näost ning sinikaid täis kätest ja jalgadest. "Kõigile, kes tahavad teada, mida Mason Greenwood minuga päriselt teeb," kirjutas inglanna ühe pildi juurde.

Lisaks avaldas ta heliklipi, kus on kuulda, kuidas mees räägib agressiivselt ning sunnib naist vahekorrale. Daily Mail vahendus vestlusest:

Meeshääl: "Harriet... tõsta oma jalad üles. Tõsta oma kuradi jalad üles."

Naishääl: "Ei, ma ei soovi seksida."

Meeshääl: "Mind ei huvita, mida sinusugune s*** arvab."

Naishääl: "Ära pane peenist minu lähedale. Ma ei taha sinuga seksida."

Meeshääl: "Mind ei huvita, kas sa tahad seda. Kas sa kuuled mind?"

Naishääl: "Miks ma pean seda tegema?"

Meeshääl: "Sest ma küsisin viisakalt ning sa ei olnud nõus. Mida ma veel peaksin tegema? Suru mind korra veel ja vaata, mis juhtub."

Praeguseks on Robson kõik süüdistavad postitused Instagramist maha võtnud, kuid sotsiaalmeedias on need edasi levimas. Greenwood pole avalikult süüdistusi kommenteerinud. Manchester United teatas Briti meediale, et on internetis levivatest piltidest ja süüdistustest teadlikud, kuid ei anna ühtegi kommentaari enne, kui kõik faktid on selgeks tehtud. Ühtlasi mõistis klubi hukka igasuguse vägivallatsemise. Manchesteri politsei on asjaolude selgitamiseks alustanud uurimist.

Briti meedia teatel kohtusid noored omavahel kooli ajal ning on vahelduva eduga olnud suhtes paar aastat. 2020. aastal läksid Greenwood ja Robson mõneks kuuks lahku, kui Greenwood sattus skandaali Islandil. Tema ja Phil Foden olid koos koondisega reisinud Islandile, kus kaks noort jalgpallurit otsustasid kutsuda hotellituppa kaks kohalikku tütarlast. Kuna koroona tõttu olid sellised kokkupuuted keelatud, visati mõlemad mehed koondisest välja.

Unitedi noorteakadeemias üles kasvanud Greenwood on 20-aastaselt saanud Manchesteri esindustiimi eest kirja 129 kohtumist ning löönud 35 väravat.