Krejcikoval on slämmiturniiridelt lisaks veel üks üksikmängutiitel ning kolm Australian Openi segapaarismängu tiitlit. Naispaarismängus on see mõlemale esimene Australian Openi tiitel. Karjääri Suurest Slämmist (kõik neli suurturniiri tiitlit) lahutab neid nüüd vaid US Openi triumf.

Olümpiavõitjatest tšehhitarid sai kaks tundi ja 42 minutit kestnud finaalis jagu Kasahstani-Brasiilia duost Anna Danilina - Haddad Maia tulemusega 6:7 (3), 6:4, 6:4.

Danilina ja Maia mängisid esimest korda koos alles kaks nädalat tagasi ning võitsid enne Australian Openit Sydney turniiri.

Haddad Maiast sai kolmas Brasiilia naismängija, kes kunagi suure slämmi finaali jõudnud. Maria Bueno nimel on 19 slämmivõitu aastatel 1959-1968 (7 üksikmängus, 11 naispaarismängus, 1 segapaarismängus), Claudia Monteiro jõudis segapaarismängus finaali 1982. aasta French Openil.

Danilina oli Sydney turniiri alustades paarismängu maailma edetabelis alles 100. kohal, kuid tõuseb nüüd eeldatavasti 25 parema sekka. Karjääri parimale kohale, 45 parema sekka kerkib ka Haddad Maia.

Meespaarismängus krooniti Australian Openi võitjateks austraallased Thanasi Kokkinakis ja Nick Kyrgios, kes alistasid finaalis kaasmaalased Matthew Ebdeni ja Max Purcelli 7:5, 6:4.

Kokkinakisest ja Kyrgiosest sai tennise avatud ajastul esimene turniirile vabapääsme saanud ja sellega võiduka lõpuni purjetanud meespaar Australian Openil. Ühelgi slämmiturniiril polnud säärast tempu nähtud alates 2012. aastast, kui wild card'iga võitsid Wimbledoni britt Jonathan Marray ja taanlane Frederik Nielsen.