Rennisõidus oli Sildaru edu konkurentide ees veenev. Ta sai esimesel katsel kirja 89,3 punkti, teisel katsel andsid kohtunikud talle 93,7 punkti ja kolmandal katsel teenis eestlane 91,3 punkti.

Teise koha sai 24-aastane sakslane Marius Reck 78 punktiga, kolmas oli 14-aastane šveitslane Aurelien Coubes 77,3 punktiga.

Täna oli stardis ka 13-aastane Harri Tammemägi, kes sai 63,3 punktiga üheksanda koha. Ka tema treeneriks on Henry Sildaru isa Tõnis Sildaru.

Neljapäeval peetud Big Airi hüpetes kogus Henry Sildaru 53 punkti, jäi 36ndaks ja finaali ei pääsenud.

Samuti Crans Montanas peetud naiste rennisõidu Euroopa karikaetapil kerkis esile uus nimi. Kuue võistleja seas noppis esikoha 13-aastane Grete-Mia Meentalo, kelle jaoks oli see karjääri esimene FIS-i võistlus.

Tallinna Saksa gümnaasiumi õpilane sai kohtunikelt esimesel katsel 87, teisel 89 ja kolmandal 76,3 punkti. Teiseks tuli 18-aastane Šveitsi sportlane Michelle Rageth (82,7 punkti), kolmas oli 13-aastane hollandlanna Zoe van Essen (75 punkti).

Teise koha saanud Ragethi edestamine on Meentalo jaoks igati korralik tulemus. Šveitslanna võitis 2021. aastal Krasnojarskis peetud juunioride MM-il rennisõidus hõbemedali ja pargisõidus pronksi. Rageth on kaasa teinud ka MK-sarjas, ta tuli oktoobris peetud Churi Big Airi hüpete MK-etapil 21. kohale.

Meentalo suutis võita ka veelgi kogenumat tegijat. 27-aastane hollandlanna Isabelle Hanssen sai Crans Montanas 72 punktiga neljanda koha. Hanssen osaleb pidevalt MK-etappidel, tavaliselt heitleb ta kohtade eest teise kümne lõpus ja kolmanda alguses. MK-sarja parima tulemuse sõitis ta välja 2019. aastal Uus-Meremaal Cardronas, Hanssen sai rennisõidus 11. koha.