Avaveerand lõppes viigiliselt 20:20, vaheajaks juhtis Pärnu aga 42:33. Kui kolmandal veerandajal püsis võõrustajate edu kümne punkti juures, siis viimasel veerandil pani Pärnu paremuse lõplikult maksma, visates 31 silma vastaste 16 vastu.

Mihkel Kirves kogus võitjate kasuks 21 punkti ja 11 lauapalli. Robert Valge lisas 10, Andris Misters 16 ja Siim-Markus Post 14 silma. Post jagas kaaslastele 12 resultatiivset söötu.

Tallinna Kalevi poolelt jõudsid kahekohalise punktiarvuni Eric Schmalz (18 p), Melsahn Basabe (15 p), Joonas Järvelainen (12 p) ja Corey Raley-Ross (11 p). Teist mängu järjest koosseisu kuulunud 47-aastane Valmo Kriisa viskas 11 minutiga viis punkti, jagas neli söötu, tegi kaks pallikaotust ja ühe vaheltlõike.

Pärnu teenis seitsme kaotuse kõrvale kaheksanda võidu, Kalevi saldoks on kolm võitu ja 13 kaotust.

TÄISPIKKUSES:

ENNE MÄNGU:

Pärnu ja Kalev sel hooajal veel omavahel kohtunud pole.

Pärnakad on ühisliigas viimasest viiest kohtumisest võitnud neli, viimati alistati Tartu Ülikool Maks & Moorits 76:66. Pärnu saldoks on seitse võitu ja seitse kaotust, mis annab kaheksanda koha.

Tallinna Kalevil on käsil kaheksamänguline kaotusteseeria. Pealinnaklubi kaotas viimati Valmierale võõrsil 54:93. Klubi on kolme võidu ja 12 kaotusega tabelis viimasel kohal.