Esimeses setis nähti vaid ühte servimurret, mille Kanepi tegi seitsmendas geimis, minnes setti 4 : 3 juhtima. Tõeline maratongeim peeti 5 : 3 peal, kus Kanepil oli kasutada viis murde- ja settpalli. Poolatar suutis siiski servi hoida ning Kanepi servigeimis päästis ta veel neli settpalli. Avasett kuulus siiski Eesti teisele reketile.

Teises setis tegid mõlemad kaks servimurret ning pärast 12 geimi polnud ikka veel selge, kuhu poole see sett kaldub. Kiiret lõppmängu valitses täielikult Swiatek, loovutades Kanepile vaid kaks punkti.

Otsustavas setis tegi Swiatek neli, Kanepi kaks servimurret. 2 : 2-ni oli kõik veel lahtine, kuid kahe järjestikuse servi loovutamisega jäi Kanepi 2 : 5 kaotusseisu. Kuigi ta järgmises geimis poolatari murdis, jäi ta enda pallingul kiirelt 0 : 40 taha ning Swiatek kasutas ära teise matšpalli.

Viie serviässa kõrval tegi Swiatek koguni 12 topeltviga, Kanepil kogunes ässasid viis ja topeltvigu neli. Swiatek lõi 31 äralööki ja tegi 50 lihtviga, Kanepi vastas 35 äralöögi ja 62 (!) lihtveaga. Mõlemal oli kasutada 13 murdepalli, Swiatek kasutas ära vaid ühe rohkem (6 : 5).

Poolfinaalis kohtub Swiatek ameeriklanna Danielle Collinsiga (WTA 30.), kes tänases esimeses mängus alistas prantslanna Alize Cornet' (WTA 61.) 7 : 5, 6 : 1.