"Keegi ei oodanud uue põlvkonna Rally1 autode saabumist rohkem kui Tänak," alustas Clark eestlast puudutavat peatükki. "Hyundaiga liitumise järel on Tänak elanud üle valusaid aegu ning see pidi 2019. aasta maailmameistri jaoks tähistama uut säravat algust. Nii aga polnud, vaid jätkus katastroofiline vorm, mis tundub Tänakul hetkel Monte Carlos olevat."

"11. kiiruskatsel tehtud viga jää ja lume peal tähendas, et Tänak sõitis vastu kaljut ning kahjustas laastavalt uue i20 N Rally1 masina jahutussüsteemi," jätkas Clark. "See eksimus oli murettekitav, aga kiiruse ja sõiduvormi puudumine võib Tänaku jaoks kõige suurem murekoht olla. Ta on võitja, kellel on võitja mentaliteet ja lähenemine, aga hetkel tundub ta võitudest väga kaugel olevat."

Hyundai sõitjatest sai Thierry Neuville hindeks 7/10 ja Oliver Solberg 4/10.

Rally1 klassi sõitjatest sai Tänakust madalama hinde M-Spordi sõitja Adrien Fourmaux, kes teenis vaid ühe punkti. Prantslane alustas neljapäeva õhtul rallit positiivselt, kuid juba reedesel esimesel kiiruskatsel tegi ta karmi avarii, mis tema ralli lõpetas.

Ainsana teenis Clarkilt täispunktid ralli võitnud üheksakordne maailmameister Sebastien Loeb.

M-Sport

Sebastien Loeb 10/10
Craig Breen 8/10
Gus Greensmith 9/10
Adrien Fourmaux 1/10

Toyota

Sebastien Ogier 8/10
Elfyn Evans 5/10
Kalle Rovanperä 7/10
Takamoto Katsuta 3/10

Hyundai

Thierry Neuville 7/10
Ott Tänak 2/10
Oliver Solberg 4/10