19-aastane Hein sõlmis Readinguga laenulepingu hooaja lõpuni. Hein tegi Arsenali esinduse eest debüüdi suvel sõprusmängus Hiberniani vastu, kuid ametlikus kohtumises pole ta veel platsile pääsenud. Küll aga on ta pääsenud pingile nii Inglismaa liigakarikasarjas kui Premier League'is. Arsenalis on Hein mängupraktikat saanud U23 võistkonnas.

"Karl on rahvusvahelise tasemega väravavaht, kel on hea temperament, loomulik võimekus ja nälg edasi areneda ja muljet avaldada. Ta on väga oodatud täiendus tiimi jaoks, kes tõstab meie taset kindlasti," sõnas Readingu pressiteate vahendusel peatreener Veljko Paunovic.

"Meil on hea meel Karli Readingusse toomise üle," lisas klubi tegevjuht Dayong Pang. "19-aastaselt on ta põneva tuleviku väljavaatega mängija. Mis aga kõige tähtsam, ta on rahvusvahelisel tasemel tõestanud ennast väga oskusliku väravavahina."

"Tunne on imeline. Mul on väga hea meel, et sain liituda nii suure klubiga," rääkis Hein. "Inglismaa esiliiga on väga tugev ja raske liiga. Tean siinseid standardeid, ma ei jõua ära oodata, et saaksin alustada."

"Senine teekond Arsenalis on olnud väga põnev, olen saanud olla koos tippmängijatega, mis on aidanud arengule kaasa. Kui kuulsin, et Reading soovib mind laenule võtta, olin väga õnnelik. Arvan, et see oli mu agentide hea töö."

"Väravavahtide osakonnas on konkurents alati garanteeritud. Me surume üksteist ja aitame üksteist," hindas Hein. "Olen koondisega saanud häid kogemusi, usun, et see aitab mind siin."

Eesti jalgpallikoondise eest on Heinal kirjas 12 kohtumist.

Reading hoiab Inglismaa esiliigas 24 võistkonna seas 21. kohta. Reading kohtub laupäeval Queens Park Rangersiga. Premier League'i kuulus Reading viimati hooajal 2012/2013.