Mannima edestas lähimat jälitajat, 21-aastast Aveli Uustalu 20,4 sekundiga. Saatejuht Anu Välba uuris Mannimalt, missuguse pildi selline seis Eesti suusatamisest annab.

"Ma arvan, see näitas ikkagi, et tegelikult peavad noored rohkem trenni tegema. Mina olen ema, käin ka tööl ja kõik sellised asjad, aga tegelikult ma olen ikkagi harrastaja," arutles Mannima. "Ma pole tippsportlane, ma ei treeni iga päev."

"Sel aastal ma ikkagi natukene valmistusin Eesti meistrivõistlusteks, tegin natukena ka kiirustrenni ja tundsin, kuidas ma kiiresti vormi saan. Võib-olla tuleks noortele väike ettepanek teha, kuidas treenida ja kuidas tippvormi jõuda," jätkas ta. "Ma näen, kuidas nooremad teevad trenni. Kui mina vanasti treenisin, siis me tegime tõesti trenni. Kui aga vaadata praegu, siis mis neid segab - sotsiaalmeedia, telefonid. Meil ei olnud nii ja naa ja kas ma näen hea välja. Me tegime tõesti trenni."

"Üks põhjus võib olla, et nad ei hoia aega kokku. See aeg, mis neil treenimise jaoks on, seda nad panevad natukene kõrvale ühele ja teisele poole," jätkas Mannima. "Mäletan, kui peale lapse sündi tagasi tulin, siis teadsin, et üks kindel kell on trenni minekuks ja pean see aeg minema. Kui praegu ei lähe, siis ma ei lähe üldse. Hakkasin rohkem mõtlema, et kvaliteetaeg, mis on sinu jaoks, seda peab kasutama. Noored võib-olla arvavad, et aega on, aga ma teadsin, et mul on ainult see aeg ning pean siis trenni tegema."