CSKA võitis avaveerandi 26:19, poolajaks kasvatasid võõrustajad eduseisu 57:34 peale. Kolmanda veerandaja järel juhtis CSKA juba 32 punktiga, viimase kümne minutiga vormistati ära ülikindel võit.

Võitjate kasuks viskas Aleksei Šved 17 punkti, Marius Grigonis kogus 14 silma. Joel Bolomboy ja Nikola Milutinov panustasid võitu 11 punkti. CSKA mehed näitasid head tabavust kaugvisetel, kui 30-st kolmesest läbis korvirõnga 15.

Kalev/Cramo resultatiivseim oli Silas Melson 12 punktiga, Kristjan Kitsing kogus 11 ja hiljuti klubiga liitunud Donovan Jakcson 10 silma. Kregor Hermet ja Ojars Silins lisasid kaheksa punkti.

CSKA teenis kolme kaotuse kõrvale üheksanda võidu, Kalevi saldoks on kolm võitu ja seitse kaotust.

ENNE MÄNGU:

Kalevil on täna puudu Rauno Nurger ja Egert Haller, kes jäid haigestumise tõttu maha. Nurger on andnud positiivse koroonatesti, Haller tundis end kehvasti.

Kalev mängis viimati eelmisel kolmapäeval Paf Eesti – Läti korvpalliliigas, kui võttis Tallinna Kalevi vastu ülekaaluka võidu 113:55.

Kalevi abitreener Indrek Reinbok sõnas pärast Kalevi alistamist: "CSKA vastu on alati hea end proovile panna. Ega nendel ka lihtne ei ole, neil on parasjagu üks kaotus all. Lisaks see, et nad tahavad meiega oma endist võlga maha pesta. Meie läheme kindlasti selle mõttega, et oma mänguplaanist võimalikult kaua kinni pidada ja siis vaadata, mis saama hakkab."

VTB Ühisliigas on Kalevil kolm võitu ja kuus kaotust, millega asutakse üheksandal kohal. CSKA arvel on kaheksa võitu ja kolm kaotust, mis annab Unicsi ja Zeniidi järel kolmanda koha.

Eelmisel aastal suutis Kalev mäletatavasti kahel korral CSKA alistada.