Ogier (Toyota) pidi Monte Carlo rallil tunnistama vanameistri Sebastien Loebi (M-Sport) 10-sekundilist paremust ja sai teise koha. Ogier andis liidrikoha käest eelviimase kiiruskatsega, kus lõhkus rehvi.

"Enne võistlust oli palju ebakindlust ja küsimusi, kas auto on töökindel ja kes suudab võidu nimel võidelda. Tegime katsetel nalja, et ehk oleks parem üldse alustada R5 autodega," naeris Ogier, kirjutab Rallit.fi.

"Hübriidjõud tundus esimest korda natuke nagu esimene seks. See oli väga äge, siis ühe sekundi pärast see kadus," jätkas prantslane.

Kogemus uue hübriidautodega oli nii nauditav, et Ogier kaalub tõsiselt, et võiks ka järgmisel aastal Monte Carlos starti tulla.

"Autos oli lõbus ja nüüd on meil põhjust järgmisel hooajal tagasi tulla. Jah, ma arvan, et mu naine ei naudi seda lauset," lisas Ogier.

Ühtlasi kiitis prantslane Toyota meeskonda. "Tiim on teinud fantastilist tööd nende autode arendamisel. Ootasin rohkem probleeme ja loomulikult neid tuli siin-seal ka esile. Aga võistlus oli tõeliselt nauditav ja spordialale hea show."